Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τμήμα Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ: Η μελέτη μας δεν αποτελεί τον ενεργειακό σχεδιασμό της κυβέρνησης

eurokinissi

«Λαμβάνουμε το δημοσίευμά της Greenpeace στον ηλεκτρονικό τύπο ως μια αφορμή να καλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους προς γόνιμο διάλογο».

«Η  "Μελέτη ανάλυσης και σχεδιασμού του ελληνικού ενεργειακού συστήματος για την περίοδο 2017 -2035" δεν έχει υποδειχθεί από κάποιο θεσμικό όργανο και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τον ενεργειακό σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει το τμήμα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Greenpeace.

Όπως σημειώνει, «η  μελέτη εκπονήθηκε από το Τμήμα Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ με βάση τα στοιχεία που άντλησε από τις δημόσιες επιχειρήσεις οι οποίες  δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας (ΔΕΗ,ΕΛΠΕ,ΚΑΠΕ,κλπ), τα οποία είναι προσβάσιμα από κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι απόψεις του Τμήματος Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιοποιούνται και είναι αποδέκτες κάθε γόνιμης κριτικής, στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας των τμημάτων του κόμματός μας. Κατά συνέπεια είναι ανοιχτές σε διαφορετικές  απόψεις που μπορούν να εμπλουτίσουν το δημόσιο διάλογο, με πρόθεσή τους πάντα να συνδράμουν στον Ενεργειακό Σχεδιασμό της χώρας και με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Λαμβάνουμε λοιπόν το δημοσίευμά της Greenpeace στον ηλεκτρονικό τύπο ως μια αφορμή να καλέσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους προς γόνιμο διάλογο.

Επομένως δεν βοηθούν, οι  αποσπασματικές  ή υπερφίαλες   διαπιστώσεις και το “πολεμικό κλίμα που εκπέμπονται από την ανακοίνωση και τις δηλώσεις στελεχών της Green Peace» τονίζει το Τμήμα Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια