Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Παράταση για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Αχαΐα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παράταση για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Αχαΐα

Μέχρι την 27η Ιανουαρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τα ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων των εξής προκαποδιστριακών δήμων / κοινοτήτων: - Αγ. Βασιλείου Πατρών, Ακταίου, Αραχωβίτικων, Βραχναΐκων, Δρεπάνου, Ελικίστρας, Καμινίων, Κάτω Καστριτσίου, Κρήνης (Πατρών), Μιντιλογλίου, Μονοδενδρίου, Οβριάς, Παραλίας, Πετρωτού, Πλατανίου, Ρίου, Ρογίτικων, Σαραβαλίου, Σουλίου, Τσουκαλαίικων και Ψαθόπυργου του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων - Αλισσού, Κάτω Αλισσού και Κάτω Αχαΐας του καλλικρατικού Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Π.Ε. Αχαΐας.

Η αντίστοιχη προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο λήγει στις 13.3.2017.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η εταιρεία του Κτηματολογίοιυ υπενθυμίζει και πάλι ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, ενώ τα ακίνητα, τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις αρχικές εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη». Αν δεν γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο. "Συνεπώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για να υποβάλουν την δήλωση τους" καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL