Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εξονυχιστικός έλεγχος αδειών στις Σκουριές

Σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των αδειοδοτήσεων που έχουν εκδοθεί για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές αλλά και άλλων έργων όπως οδοποιίας , αποθηκευτικών χώρων κλπ προχωρά το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης , Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των αδειοδοτήσεων ( άδεια εγκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού,αρχιτεκτονική μελέτη κλπ) που έχουν εκδοθεί για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές αλλά και άλλων έργων όπως οδοποιίας , αποθηκευτικών χώρων κλπ προχωρά το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης , Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Γ.Τσιρώνης ,ερωτηθείς σχετικά,  στη σημερινή συνάντηση με δημοσιογράφους θα εξετασθεί αν οι αδειοδοτήσεις έχουν εκδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αν διαπιστωθούν παραβάσεις θα ανακληθούν οι άδειες για επανέλεγχο και θα επιβληθεί αναστολή εργασιών.

Ταυτόχρονα κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος ,προγραμματίζεται να μεταβεί στην περιοχή για αυτοψία και ελέγχους στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι χρυσοθήρες.

Δείτε όλα τα σχόλια