Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Από Δευτέρα η κτηματογράφηση σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία

Παράταση της ανάρτησης στις Σέρρες

Άλλες δύο Περιφερειακές Ενότητες προστίθενται σε αυτές που κτηματογραφούνται στο υπόλοιπο της χώρας από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Πρόκειται για περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας. Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων λήγει στις 22.10.2019 για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 22.1.2020 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως ανακοίνωσε χθες το Ελληνικό Κτηματολόγιο, στα Ιωάννινα αφορά τις εξής προκαποδιστριακές κοινότητες: Αγίου Ιωάννου, Άνω Λαψίστης, Ασφάκας, Βουνοπλαγιάς, Ελεούσης, Ζωοδόχου, Καρυών, Κάτω Λαψίστης, Μεγάλου Γαρδικίου, Πετσαλίου, Ροδοτοπίου, Αμπελείας, Αμφιθέας, Βασιλικής, Καστρίτσης, Κουτσελίου, Κρανούλας, Κρύας, Λογγάδων, Μαρμάρων, Μπάφρας, Μπιζανίου, Νεοκαισαρείας, Νεοχωροπούλου, Νήσου Ιωαννίνων, Πεδινής, Περάματος και Περιβλέπτου.

Στη Θεσπρωτία, τις προκαποδιστριακές κοινότητες Αγίου Βλασίου, Γραικοχωρίου, Καστρίου, Λαδοχωρίου, Μαυρουδίου, Νέας Σελευκείας και Κεστρίνης.

Έως την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων κατά των προσωρινών κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων της ανάρτησης για τους κατοίκους εσωτερικού σε ΟΤΑ της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Πρόκειται για του ΟΤΑ: α) Αμφίπολης, β) Βισαλτίας, γ) Νέας Ζίχνης, δ) των προκαποδιστριακών ΟΤΑ: Αγίου Πνεύματος, Βαλτοτοπίου, Δαφνουδίου, Εμμανουήλ Παππά, Μεσοκώμης, Μετάλλων, Μονόβρυσης, Νέου Σκοπού, Νέου Σουλίου, Παραλιμνίου, Πεθελινού, Πενταπόλεως, Τούμπας, Χρυσού, Ψυχικού του καλλικρατικού Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Ο δημόσιος φορέας υπενθυμίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικώς αποσπάσματα από τους κτηματολογικούς πίνακες και τα διαγράμματα στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί από κάθε πολίτη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις