Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διεθνής βράβευση

Βραβείο για το έργο του ως επικεφαλής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έλαβε ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης. Ο νυν συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή βραβεύτηκε με το Βραβείο...

Βραβείο για το έργο του ως επικεφαλής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έλαβε ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης. Ο νυν συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή βραβεύτηκε με το Βραβείο William Pitt the Younger των βρετανικών περιοδικών "The Accountant" και "International Accounting Bulletin" μαζί με τον Luis Viana, επικεφαλής της Μονάδας Μεταρρύθμισης της Δημοσιονομικής Διαχείρισης του πορτογαλικού υπουργείου Οικονομικών.

«Σήμερα η Ελλάδα όχι μόνο ξεπερνά τους δημοσιονομικούς στόχους αλλά παράγει από τις πιο αξιόπιστες και συνεπείς δημοσιονομικές αναφορές στην Ε.Ε.» υπογράμμισε ο Φρ. Κουτεντάκης, εξαίροντας τη «σκληρή δουλειά» των υπηρεσιακών στελεχών του ΓΛΚ.

Κ.Π.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κεντροαριστερές διεργασίες, προοδευτικός πόλος και αποχή

Η πλήρης χειραγώγηση της Νέας Δημοκρατίας από την ακροδεξιά της πτέρυγα, αλλά και η μετατροπή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. σε ουρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν φέρει σε κατάσταση πλήρους ρευστοποίησης τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο