Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Διαρκείς οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε όλες τις τουριστικές περιοχές (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαρκείς οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή σε όλες τις τουριστικές περιοχές (Video)

Η ΑΑΔΕ φέτος όπως πέρσι και πρόπερσι εκτελεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για τους ελέγχους στις τουριστικές περιοχές με βάση τα στοιχεία και τους τζίρους που έχουμε.

Η επιχείρηση Τρίαινα στη Μύκονο αποκάλυψε πάνω από 340 μεγάλες παραβάσεις, ενώ σε πέντε περιπτώσεις επιβλήθηκαν 48ωρα λουκέτα ήταν σε συνεργασία με την οικονομική Αστυνομία η οποία συνέδραμε και με ελεγκτικό προσωπικό.

https://www.youtube.com/embed/PSyMIVBXKJ4

Στο επίκεντρο των ελέγχων βρίσκονται επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας ενώ έλεγχοι όπως τόνισε ο κ. Πιτσιλής γίνονται και στις παραλίες. Οι υπηρεσίες που προβαίνουν στους ελέγχους καταγράφουν 20% παραβατικότητες που αφορούν τις ΔΟΥ καθώς και παραβατικότητες αποτέλεσμα ειδικών ελέγχων ως και 60% μεσοσταθμικά σε όλη τη χώρα.

"Μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις" δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, με την οποία θα εντοπίζονται όλοι οι φορολογούμενοι που έχουν εισόδημα από βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων και δεν το δηλώνουν. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ θα γίνει η καταγραφή των ακινήτων και των εισοδημάτων.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL