Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποκατάσταση του προβλήματος με τις κάρτες visa

Χθες αργά το απόγευμα, η θυγατρική της Visa Europe ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «διακοπή των υπηρεσιών», που εμποδίζει τη διενέργεια «κάποιων συναλλαγών» στην Ευρώπη

«Σχεδόν σε κανονικά επίπεδα» ανακοίνωσε ότι λειτουργούν το βράδυ της Παρασκευής τα συστήματά της η εταιρεία πληρωμών Visa, έπειτα από «ηλεκτρονική βλάβη», όπως ανακοίνωσε η ίδια η ετεαιρί, που επηρέασε τις συναλλαγές σε όλη την Ευρώπη.

«Οι κάτοχοι Visa μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν διότι αυτή τη στιγμή λειτουργούμε σε επίπεδα που πλησιάζουν στα κανονικά», ανακοίνωσε η εταιρεία στον λογαριασμό της στο Twitter. «Το πρόβλημα οφειλόταν σε μια ηλεκτρονική βλάβη. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι συνδέεται με κάποια εξωτερική παρέμβαση ή κακόβουλη ενέργεια», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι χθες λίγο πριν τις 19:00 ώρα Ελλάδας, η θυγατρική της Visa Europe ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «διακοπή των υπηρεσιών», που εμποδίζει τη διενέργεια «κάποιων συναλλαγών» στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις