Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

T. Αλεξιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παντού και… στο FBI (Video)

«Μαθαίνουμε ότι υπάρχει οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ στο FBI, ο ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνεται παντού θα μας πουν σε λίγο» σχολίασε περιπαιχτικά, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ενώ πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν να κρύψουν ότι η οικονομία βαδίζει με σταθερά βήματα σε κανονικότητα και βγαίνουμε από την περίοδο που μας οδήγησαν οι προηγούμενοι και πρέπει κάποτε να αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες για αυτά που κάνουν και όχι να μας κουνάνε το δάχτυλο».

Ορθά πήγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ενημερωθεί μετά από δημοσιεύματα εφημερίδων όχι για το περιεχόμενο της δικογραφίας αλλά για την πορεία της υπόθεσης. Πήραμε εντολή από τον ελληνικό λαό να χτυπήσουμε τα ζητήματα της διαφθοράς.

Δεν παρεμβαίνουμε και ούτε θα το κάνουμε στην δικαιοσύνη είπε ο κ. Αλεξιάδης καλώντας παράλληλα «να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης». Αναρωτήθηκε «από πού προκύπτει ότι παρενέβη στη Δικαιοσύνη ο κ. Πολάκης ή ο κ. Τζανακόπουλος. Άλλο να κάνω μια εκτίμηση και άλλο να πω ότι γνωρίζω ονόματα. Είναι σημαντικός ο θεσμός των προστατευμένων μαρτύρων, που πρέπει να προστατέψουμε και να τον διευρύνουμε».

«Κρατάμε την ψυχραιμία μας ακούμε πάρα πολλά» αυτό ήταν το σχόλιο του κ. Αλεξιάδη και για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξόργισε τους συνομιλητές του. Ο κ. Κεγκέρογλου μίλησε μάλιστα για «ρεβάνς» των φαρμακοβιομηχανιών που έπληξαν… οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Kατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Να μη χαθεί η ευκαιρία

Όπως φάνηκε και από τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες για τα αναθεωρητέα άρθρα του συντάγματος από την επόμενη Βουλή στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν δύο κόσμοι. Θα συγκρουστεί η πρόοδος με τη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο