Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Χ. Θεοχάρης: / Χ. Θεοχάρης: Οι τουρίστες θα εμπιστευτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Θεοχάρης: / Χ. Θεοχάρης: Οι τουρίστες θα εμπιστευτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι

Την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει μία από τις χώρες εκείνες τις οποίες θα εμπιστευτούν οι τουρίστες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές διατύπωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Συγκεκριμένα, μιλώντας χθες στην τηλεόραση του Mega, ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε για το θέμα αυτό ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε έγκαιρα και με σωστό τρόπο την κρίση της πανδημίας κορωνοϊού που ξέσπασε και αυτό, όπως πρόσθεσε, θα φέρει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι μέσα από την ενσκήψασα κρίση του κορωνοϊού αναπτύχθηκε η συνειδητοποίηση ότι μόνο μέσα από συνεργασίες μπορούμε να αποκομίσουμε θετικά αποτελέσματα. Και υπογράμμισε ότι αποτελεί μια ευκαιρία «αυτή η παύση, που είναι αναγκαστική,ώστε να μας δώσει χρόνο να σκεφτούμε καλύτερα και να σχεδιάσουμε με μεγαλύτερη τόλμη το μέλλον».

Επέκταση της περιόδου

Ο υπουργός Τουρισμού υποστήριξε ακόμη ότι πρέπει να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και κατά τους δύο φθινοπωρινούς μήνες, Οκτώβριο και Νοέμβριο. «Κανονικά είναι ένα μπόνους η επέκταση της σεζόν, τώρα είναι ανάγκη», ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Θα υπάρχει η αντίστοιχη ζήτηση από την αγορά, η οποία δεν θα μπορέσει να ικανοποιηθεί μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες» είπε αναφερόμενος στην εν λόγω επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας. Όσον αφορά τη στήριξη της τουριστικής αγοράς, η οποία έχει πληγεί από την κρίση, ο Χ. Θεοχάρης είπε πως "υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων για επιχειρήσεις τουρισμού".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL