Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Σαρακιώτης: Ποιος λέει ψέματα από το βήμα της Βουλής κε Α. Γεωργιάδη; (Video

Με ανάρτηση του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης αναφερόμενος στην σημερινή ανακοίνωση τη Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις προβλέψεις ανάπτυξης του ΑΕΠ, που προβλέπει για την Ελλάδα για το 2020 ανάπτυξη 2,4% και για το 2021, 2%, ρωτά τον Αδωνι Γεωργιάδη, "Ποιος λέει ψέματα από το βήμα της Βουλής κε Α. Γεωργιάδη;".

Με δεδομένο ότι ο Α. Γεωργιάδης στις 16.12.2019 από το βήμα της Βουλής, είχε πει ότι δεν διαβάζει καλά τα νούμερα, αρνούμενος τα όσα είχαν αποδεδειγμένα πει προεκλογικά περί ανάπτυξης 4% τον 1ο χρόνο, όπως άλλωστε φαίνεται και το παρακάτω video.

"Στις 16.12.2019 από το βήμα της Βουλής, ο Υπ.Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης αφού αρνήθηκε τα όσα είχαν αποδεδειγμένα πει προεκλογικά περί ανάπτυξης 4% τον 1ο χρόνο, μου είπε ότι δεν τα διαβάζω καλά & ότι η ανάπτυξη θα είναι 2,8% το 2020 & 3,5% το 2021.

Σήμερα, σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει λόγο για ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας κατά 2,4% το 2020 & 2% το 2021.

Πάλι εγώ δεν τα διαβάζω καλά..."

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο