Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
"Να μην υπάρξει άλλη Ελένη" έκκληση του πατέρα της, να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Να μην υπάρξει άλλη Ελένη" έκκληση του πατέρα της, να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν (Video)

Ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας έκανε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για το έγκλημα αυτό στην Ρόδο και για όσα ακούγονται για "κύκλωμα εκβιαστών" στο νησί.

"Θα πρέπει να μιλήσουν κάποιοι άνθρωποι για να σπάσει το απόστημα της κοινωνίας που καλύπτει κάποιους έτσι θα βρει ηθική δικαίωση η ψυχή της κόρης μας και θα δικαιώσει το σύνολο των κατοίκων της Ρόδου, που θα φύγει ένα στίγμα από πάνω τους" είπε ο πατέρας της Έλενας Τοπαλούδη.

"Εμείς τα παιδιά μας τα μεγαλώνουμε με ήθη, αξίες και ιδανικά. Τα στέλνουμε σε κάποιο άλλο μέρος να σπουδάσουν και να φτιάξουν το μέλλον τους. Υπάρχουν αετονύχηδες που αν βάλουν στο στόχαστρο ένα κοριτσόπουλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεφύγει από τα νύχια τους. Τα κορίτσια σαν την κόρη μου έχουν ντροπή και φόβο και δεν λένε στους γονείς της ότι τους συμβαίνει. Τα παιδιά θα πρέπει να μιλάνε στους γονείς τους για ότι τους έχει συμβεί. Οι γονείς πρέπει να έχουμε τα παιδιά μας κοντά. Να μη φοβούνται να μιλήσουν. Αν μας έλεγε κάτι η Ελένη την ίδια στιγμή θα πέρναμε το αεροπλάνο και εγώ και η μάνα της να πάμε κοντά της. Θα την παίρναμε από εκεί".

"Αυτοί που ξέρουν θα πρέπει να μιλήσουν. Να δώσουν ότι στοιχεία υπάρχουν όσοι γνωρίζουν" έκανε έκκληση ο πατέρας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συμπαράσταση τα μέσα ενημέρωσης και τους απλούς ανθρώπους καθώς και τους κατοίκους της Ρόδου που όπως πρόσθεσε συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του.

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη...καμία άλλη ζωή επικηρυγμένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL