Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Η Ανοιχτή Πόλη αντίθετη στη λογική της καταστολής και της αστυνομοκρατίας στα Εξάρχεια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ανοιχτή Πόλη αντίθετη στη λογική της καταστολής και της αστυνομοκρατίας στα Εξάρχεια

Σχετικά με το δημοσίευμα στην ΕφΣυν, 14/5/18, το οποίο υπογράφει η Τασούλα Λαζαρίδου κοινοτική σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη στην 1η δημοτική κοινότητα, η Ανοιχτή Πόλη δηλώνει τα εξής:

1.      Οι εκτιμήσεις της για τα Εξάρχεια απέχουν από τις εκτιμήσεις της Ανοιχτής Πόλης και είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τις παρεμβάσεις της Ανοιχτής Πόλης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου επανειλημμένως έχουμε αντιταχθεί στη λογική της καταστολής και της αστυνομοκρατίας που προωθεί η παρούσα δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας παράλληλα το δικαίωμα των κατοίκων να ζουν στην περιοχή με ηρεμία και ασφάλεια.

2.      Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς να διατυπώνει τις απόψεις του/της ελεύθερα, αλλά όχι εκ μέρους της Ανοιχτής Πόλης. Οι διατυπώσεις αυτές δεν συζητήθηκαν ποτέ στο πλαίσιο της Ανοιχτής Πόλης και είναι αντίθετες με τις θέσεις μας και τις προσεγγίσεις μας.

3.      Έχουμε πλήρη άγνοια για όποια αναφορά γίνεται σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς δεν έγινε καμία τέτοια συζήτηση στο πλαίσιο της λειτουργίας και των δράσεων της Ανοιχτής Πόλης.

Για την Ανοιχτή Πόλη

ο επικεφαλής

Ρήγας Αξελός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL