Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στο Κόκκινο και η Καβάλα Ήδη από την περασμένη Τετάρτη εκπέμπει δοκιμαστικό πρόγραμμα με τη βοήθεια του 105,5 της Αθήνας. Ο σταθμός ονομάζεται "Στο Κόκκινο" και εκπέμπει τοπικά από τους 102,8. Εν τω μεταξύ, το street party για τα εγκαίνια του "Κόκκινου" της Θεσσαλονίκης στους 93,4 γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη στον πεζόδρομο της Καρόλου Ντιλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όχι η ΝΕΡΙΤ στην EBU Να μην δεχθεί τη ΝΕΡΙΤ υπό την παρούσα μορφή στην οικογένεια των ευρωπαϊκών δημοσίων τηλεοράσεων κάλεσε την EBU ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Μ.Μ. Μπζερεγκάρντ, δηλώνοντας: "Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει τα απαράδεκτα σχέδια και με σοβαρότητα να επανεξετάσει το παρόν και το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης".

Διαγωνισμός Σε μία εβδομάδα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον να πάρουν άδεια «παρόχου δικτύου» για την επίγεια μεταφορά του ψηφιακού σήματος σε όλη τη χώρα για 15 χρόνια. Εκτός της δημόσιας τηλεόρασης, που θεωρείται εκ του νόμου πάροχος δικτύου, μέχρι τώρα μόνος βέβαιος υποψήφιος είναι η Digea των μεγάλων καναλιών.

Ανησυχία από την περιφέρεια Εν τω μεταξύ μεγάλη ανησυχία εκδηλώνεται μεταξύ των περιφερειακών σταθμών, καθώς εκτιμούν ότι δεν διασφαλίζεται η απρόσκοπτη εκπομπή του σήματός τους ούτε ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των «παρόχων δικτύου».

Κρίσιμη εβδομάδα για τον «Επενδυτή» Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Επενδυτής» με τον εκ των ιδιοκτητών Α. Σκαναβή, προκειμένου να επανεκδώσουν τη σαββατιάτικη εφημερίδα και και εξοφληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές τους πέντε μηνών. Στη συμφωνία, που δεν έχει καταλήξει ακόμα, θα περιλαμβάνονται εθελούσιες έξοδοι και μεγάλη μείωση αποδοχών.

Για τα δάνεια του Mega Για τα κριτήρια και τις εγγυήσεις αλλεπάλληλων δανειοδοτικών ενισχύσεων στο Mega από τις τράπεζες που ανακεφαλαιοποιήθηκαν από χρήματα του ελληνικού λαού κατέθεσε ερώτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, απευθυνόμενος στους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης και στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Σίμο Κεδίκογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL