Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στα δικαστήρια το Unfollow, από τα λίγα περιοδικά με ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου Για σήμερα έχει οριστεί η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του συντάκτη και υπεύθυνου έκδοσης του περιοδικού Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με την οποία ζητά αποζημίωση λόγω προσβολής, ύψους 500.000 ευρώ.Το περιοδικό δημοσίευσε ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο πετρελαίου τον Φεβρουάριο του 2013. Ο Δ. Μελισσανίδης ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν έχει... καμία σχέση με την Aegean Oil, αλλά ο αδελφός του Ιάκωβος Μελισσανίδης, ο οποίος δικάστηκε ως υπεύθυνος της εταιρείας για τις υποθέσεις που περιγράφονταν στο ρεπορτάζ, μετά από σκανδαλώδη καθυστέρηση 12 ετών και αφότου το αδίκημα της λαθρεμπορίας είχε παραγραφεί, και αθωώθηκε.

"Όλοι μαζί μπορούμε" Νέα πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο "Σκάι", μετά τις δράσεις για το περιβάλλον και τη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για τους ανέργους και τους ασθενείς που βρέθηκαν χωρίς πόρους λόγω των πολιτικών που με επιμονή υποστηρίζει. «Όλοι μαζί μπορούμε και στην εργασία» διακηρύσσει ο σταθμός, που έχει αποψιλώσει το προσωπικό του με αθρόες απολύσεις. Ο σταθμός δημιούργησε ένα νέο site, διότι «τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν στη χώρα μας κρίνουν απολύτως αναγκαία τη βοήθεια και σε αυτόν τον τομέα». Σύμφωνα με τον σταθμό, στο site οι άνεργοι μπορούν να ανεβάσουν τα βιογραφικά τους ώστε να επιλεγούν από εταιρείες που ενδιαφέρονται και οι εταιρείες μπορούν να ανεβάσουν τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν.

Διχασμένοι οι περιφερειακοί σταθμοί για τον ψηφιακό «πάροχο δικτύου» Νέα Ένωση Περιφερειακών Σταθμών έκανε την εμφάνισή της με το όνομα «Ένωση Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδας», η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις παλαιές Ενώσεις ΕΠΕΚ, ΤΕΠ και ΕΤΕΠ, οι οποίες απειλούν με προσφυγή στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια, εάν δεν διασφαλιστούν τα δικαιώματα των περιφερειακών καναλιών στη διαδικασία επιλογής ψηφιακού παρόχου δικτύου που έχει προκηρύξει η ΕΕΤΤ. Η νέα Ένωση διαφοροποιείται από τις άλλες σημειώνοντας ότι «τα δημοσιεύματα περί προσφυγών δεν αφορούν τα μέλη της».

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL