Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.1°C12.6°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.4°C14.1°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
6 °C
5.9°C11.2°C
0 BF 93%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Απολύσεις Δύο τεχνικούς απέλυσαν οι νέοι ιδιοκτήτες των σταθμών Pepper και 88,6, λίγο μετά την ανάληψη της διοίκησης των δύο ραδιοφωνικών σταθμών. Η νέα ιδιοκτησία επιχειρεί να επιβάλει την υπογραφή ατομικών συμβάσεων στους τεχνικούς ραδιοφωνίας δημιουργώντας μάλιστα, όπως μάλιστα καταγγέλλει η ΕΤΕΡ, κλίμα εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης των εργαζομένων.

ΝΕΡΙΤ, για τα απολύτως απαραίτητα Επιστολή στον πρωθυπουργό και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για τη δημόσια τηλεόραση. Η ΠΟΕΣΥ σημειώνει ότι με τη δημιουργία της ΔΤ και στη συνέχεια της ΝΕΡΙΤ δημιουργείται «ένας συρρικνωμένος αθηνοκεντρικός οργανισμός, που φιμώνει και εξαφανίζει την περιφέρεια».

Όπως διαπιστώνει, ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας σχεδιάζεται με ελάχιστο προσωπικό, ώστε να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στα ιδιωτικά κανάλια, ενώ η παραγωγή μεγάλου μέρους των προγραμμάτων του παραδίδεται σε ιδιώτες. Η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση «θα περιορίζεται στην κάλυψη των απολύτως απαραίτητων, για να δικαιολογείται η είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL