Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το πόρισμα για τον ΕΟΠΥΥ στο σημερινό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης

Το πόρισμα για τον ΕΟΠΥΥ θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. Την εισήγηση θα κάνει ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ, σύμφωνα με πηγές...

Το πόρισμα για τον ΕΟΠΥΥ θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης. Την εισήγηση θα κάνει ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ, σύμφωνα με πηγές του ΥΔΜΗΔ, στη σημερινή ατζέντα δεν περιλαμβάνεται άλλη από τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Να θυμίσουμε πως από τον μνημονιακό στόχο των 4.000 απολύσεων στο τέλος του έτους, "λείπουν" 1.300, οι οποίες θα αντληθούν από τις αμυντικές βιομηχανίες, αναλόγως της έκβασης των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, καθώς και από τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που θα κλείσουν.

Στο μεταξύ, με νέα ΚΥΑ οι 346 υπάλληλοι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων (ΓΓΔΕ) και των Ειδικών Υπηρεσιών Δημοσίων Έργων, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, θα έχουν πρόσθετη μοριοδότηση για την κάλυψη θέσεων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και στις Περιφέρειες. Ειδικότερα, όπως ορίζεται, οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και έχουν προϋπηρεσία σε υπηρεσίες της ΓΓΔΕ με αρμοδιότητα την αποκατάσταση ζημιών από σεισμούς, πυρκαγιές και λοιπές φυσικές καταστροφές λαμβάνουν έως 38 μόρια.


Ν.Μ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Έχει δίκιο η Ν.Δ.

Ναι, φυσικά. Έχει δίκιο η Ν.Δ. Ο Τσίπρας φταίει που ακυρώθηκε το ντιμπέιτ. Βρήκε μια αστεία δικαιολογία, τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε., η οποία θα αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών μηχανισμών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο