Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Προφυλακίστηκε ο Αν. Πάλλης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προφυλακίστηκε ο Αν. Πάλλης

Προφυλακίστηκε χθες αργά το βράδυ ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης και πρώην συνεργάτης του εφοπλιστή Β. Ρέστη, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο Αν. Πάλλης παραδόθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο. Σε βάρος του Αναστάσιου Πάλλη εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης με το το πρώτο να αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που είχε χορηγήσει η τράπεζα FB Bank, την περίοδο που επικεφαλής της ο Βίκτωρας Ρέστης.

Το δεύτερο είχε εκδοθεί για τα όπλα που είχαν βρεθεί σε κοντέινερ στην έκταση στη Βάρη όπου είχε φτιάξει Μουσείο αλλά και σε σπίτι του στη Βούλα. Από τις έρευνες του Εσωτερικών Υποθέσεων στο σπίτι στη Βούλα, η αστυνομία είχε δώσει μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες με ειδικά διαμορφωμένο χώρο σαν μουσείο με αντικείμενα των ναζί και κούκλες ντυμένες με στολές των ναζί.

Η προφυλάκιση αφορά την υπόθεση των επισφαλών δανείων, το πρώτο δηλαδή ένταλμα ενώ αύριο αναμένεται η απολογία του για την υπόθεση των όπλων.

Ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας εμφανίστηκε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του στο γραφείο του κ. Ντογιάκου. Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση των όπλων του Αν. Πάλλη είχε αποκαλυφθεί σε ρεπορτάζ του περιοδικού "Hot Doc" και προκάλεσε τη δημόσια αντιπαράθεση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" καθώς το δημοσίευμα εμφάνιζε τον Α. Πάλλη ως μέτοχο της εφημερίδας.

Η προφυλάκιση αφορά την υπόθεση των επισφαλών δανείων, το πρώτο δηλαδή ένταλμα ενώ αύριο αναμένεται η απολογία του για την υπόθεση των όπλων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL