Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δήμαρχοι πληρώνουν τη ΔΕΗ, για να κάνουν οι πολίτες Χριστούγεννα με ρεύμα

Μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση δεν είναι λίγοι οι Δήμοι που παίρνουν την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τη ΔΕΗ και ζητούν στοιχεία για νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το ρεύμα...

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε πολλές περιοχές της χώρας με το ρεύμα να κόβεται σε πολλά σπίτια. Πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό.

Μπροστά στην ανθρωπιστική κρίση δεν είναι λίγοι οι Δήμοι που παίρνουν την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τη ΔΕΗ και ζητούν στοιχεία για νοικοκυριά που δεν έχουν πληρώσει το ρεύμα ώστε να πληρώσουν ένα μέρος του χρέους, προκειμένου αυτές οι οικογένειες να κάνουν γιορτές με ρεύμα.

Μετά το τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του, οι δήμοι Ζακύνθου και Τρίπολης ανέλαβαν την πρωτοβουλία να πληρώσουν τους λογαριασμούς όσων δημοτών τους η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα.

«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο του δημάρχου Ζακύνθου προς τη ΔΕΗ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο