Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

71 νέα κρούσματα κορωνοϊού, συνολικά 695, 17 νεκροί στη χώρα

Εβδομήντα ένα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση των ιατρικών συντακτών. Έτσι τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 695.

71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτ. Τσιόρδας.

695  ο συνολικός αριθμός, το 56% είναι άνδρες

114 νοσηλεύονται το 61 % είναι άνδρες

35 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Όλοι είναι άνδρες εκτός από μία γυναίκα

17 οι νεκροί στη χώρα όλοι ηλικιωμένοι με κάποιο νόσημα

Αλέξης Χαρίτσης: Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό

Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας όπως θα επρεπε να είναι.

Η αντιμετώπιση της πανδημιας του κορονοϊού δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό.

Να αναλάβει ΤΩΡΑ η Πολιτεία τις ευθύνες της για άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτες, προστατευτικό υλικό για το ιατρικό προσωπικό και επιταξεις ιδιωτικών νοσοκομείων για αύξηση των ΜΕΘ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις