Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τούρκοι αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνα πολίτη που πέρασε παράνομα τα σύνορα

Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη. Έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών και θα απελαθεί μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο 50χρονος άνδρας, με τα αρχικά Μ.Α., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία από την Ορεστιάδα σε χωριό της Αδριανούπολης, το οποίο θεωρείται απαγορευμένη περιοχή.

Όμως ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, οι οποίες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών αρχών, πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού καταδικάστηκε και εξέτισε ποινή 10 ετών φυλάκισης στην Ελλάδα, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μ.Α. έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών, προκειμένου να απελαθεί και «να επιστρέψει τη χώρα του» όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δεν θα γυρίσουμε πίσω

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει η ανάγκη να συνειδητοποιήσει ο κόσμος της Αριστεράς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Το πρώτο: η κυβέρνηση έφτασε ώς εδώ δίνοντας την πιο δύσκολη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο