Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξέρει από βέσπα

Σαν από μηχανής θεός... Το ροζ σκανδαλάκι με τη 40χρονη ηθοποιό, τα κρυφά ραντεβουδάκια στην γκαρσονιέρα και το σκουτεράκι ως μέσο μεταφοράς και παραπλάνησης έβγαλαν τον Ολάντ απ' την αφάνεια - έστω και για λίγο.

Σαν από μηχανής θεός... Το ροζ σκανδαλάκι με τη 40χρονη ηθοποιό, τα κρυφά ραντεβουδάκια στην γκαρσονιέρα και το σκουτεράκι ως μέσο μεταφοράς και παραπλάνησης έβγαλαν τον Ολάντ απ' την αφάνεια - έστω και για λίγο. Αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν την αποκάλυψη της... "παράνομης σχέσης" -χάρη στους παπαράτσι του περιοδικού Closer-, περισσότεροι Γάλλοι βλέπουν σήμερα θετικά τον Ολάντ απ' ό,τι πριν ένα μήνα.

Κι ας γνωρίζουν πως ο πρόεδρός τους το σκάει κρυφά τα βράδια απ' την πίσω πόρτα της αυλής του προεδρικού μεγάρου -αυτής που είναι διακοσμημένη με το γαλλικό κοκοράκι...- και καβάλα στο σκουτεράκι, το οποίο οδηγεί ο σωματοφύλακάς του, πηγαίνει να συναντήσει την καλή του στην γκαρσονιέρα.

Όπως έδειξε δημοσκόπηση του Nouvel Observateur, η δημοτικότητα του προέδρου "τσίμπησε" δυο μονάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη γοητευτική Ζουλί Καγιέ, φτάνοντας στο 26%! Μ' άλλα λόγια, ο Ολάντ όχι μόνον δεν έπαθε το κάζο που έπαθε ο Κλίντον όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με τη Μόνικα, αλλά, δημοσκοπικά τουλάχιστον, βγήκε και κερδισμένος... Αν μη τι άλλο, οι Γάλλοι φαίνεται πως κρατούν ακόμα κάτι απ' τον διονυσιακό χαρακτήρα τους. Αυτόν που στερούνται οι Αγγλοσάξονες με τον υποκριτικό, γλυκανάλατο και "πολιτικά ορθό" τρόπο που αντιμετωπίζουν τα "δύσκολα" ζητήματα του σεξ.

Το ίδιο όμως ισχύει και για το γαλλικό χιούμορ, που παραμένει ανώτερης κλάσης, όπως φαίνεται κι απ' το on-line ηλεκτρονικό παιχνίδι που ανέβηκε στο Διαδίκτυο μερικά 24ωρα αφότου μαθεύτηκαν τα "ξεπορτίσματα" του προέδρου. Οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Ολάντ, που οδηγεί το βεσπάκι, να ξανασμίξει με το νέο του αμόρε, τη Ζουλί, αποφεύγοντας τα "εμπόδια", ήτοι τους αδίστακτους παπαράτσι με τις κάμερες και την "πρώην" του, τη Βαλερί, που ξεπετάγεται κάθε λίγο και λιγάκι και τους κόβει πόντους...

n.kyriakidis@avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο