Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ: Μην σταματάτε να διαμαρτύρεστε, αλλά ειρηνικά

Ο αδερφός του Τζορτζ Φλόιντ έφτασε στο σημείο του θανάτου του αδερφού του, όπου οι κάτοικοι της Μινεάπολης δημιούργησαν μια τοιχογραφία για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Kevin McCall, ο οποίος ταξίδεψε με τον αδελφό του George Floyd, Terrence στη Μινεάπολη από το Μπρούκλιν, είπε ότι η οικογένεια Floyd προτρέπει τους διαδηλωτές να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται - αλλά να το κάνουν ειρηνικά.

"Στέλνουμε ένα μήνυμα σε ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα να σταματήσουν να λεηλατούν. Σηκώστε το σήμα της ειρήνης", πρόσθεσε. "Η δύναμη είναι στους αριθμούς. Μην σταματήσετε να διαμαρτύρεστε, αλλά ειρηνικά"

     "Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας. Μαθετε ποιον ψηφίζετε. Έτσι θα τους χτυπήσουμε ... Ας το αλλάξουμε." δήλωσε ο Terrence Floyd.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις