Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκη του Μπέρνι Σάντερς στη Νεβάδα στην ψηφοφορία των Δημοκρατικών (Video)

Ο Μπέρνι Σάντερς κέρδισε μια αποφασιστική νίκη στην εσωκομματική ψηφοφορία των Δημοκρατικών για την ανάδειξη υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές του 2020, που διεξήχθησαν το Σάββατο στην Νεβάδα,

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει τη δεύτερη θέση, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αναπτερώσει τις ελπίδες στην εκστρατεία του.

Σύμφωνα με το CNN, με το 10% των καταμετρημένων ψήφων ο γερουσιαστής του Βερμόντ συγκεντρώνει πάνω από 6.000 ψήφους, έναντι 3.300 ψήφων του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Η νίκη του γερουσιαστή του Βερμόντ στην πολιτεία αυτή, ενισχύει τη δυναμική της υποψηφιότητάς του, ενόψει της «Σούπερ Τρίτης», στις 3 Μαρτίου, όταν θα ψηφίσουν δεκατέσσερις πολιτείες και θα κριθεί τεράστιος αριθμός αντιπροσώπων στο εθνικό συνέδριο του κόμματος.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-dpa-AFP

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις