Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
ΣΕΓΑΣ - 2οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / Ευχαριστίες στον πρωθυπουργό και "βολές" στην ΕΟΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΕΓΑΣ - 2οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / Ευχαριστίες στον πρωθυπουργό και "βολές" στην ΕΟΕ

Με τη διευθέτηση του θέματος της αποστολής των αθλητών στίβου στο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες μας στον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αθλητισμού, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε για μία ακόμα φορά ότι:

* Υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή όφειλε να διευθετήσει εγκαίρως όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα, πρωτίστως τα εισιτήρια και την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών.

* Η ΕΟΕ ενημέρωσε τον ΣΕΓΑΣ στις 18 Απριλίου (ενώ θα έπρεπε πολύ νωρίτερα) ότι θα έπρεπε κάθε ομοσπονδία χωριστά να προχωρήσει στην έκδοση των εισιτηρίων για το Μινσκ.

* Μας αιφνιδίασε δυσάρεστα η ανακοίνωση της ΕΟΕ που μιλούσε για 'απόφαση του ΣΕΓΑΣ'. Το ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια είναι πραγματικό γεγονός. Τι απόφαση μπορούσε να πάρει η ομοσπονδία; Να στείλει την ομάδα χωρίς εισιτήρια;

* Τέλος, επισημαίνουμε ότι μόλις χθες ενημερωθήκαμε από την ΕΟΕ ότι δεν μπορεί να προμηθεύσει αθλήτριες και αθλητές με αγωνιστική εμφάνιση, οπότε και για το θέμα αυτό πρέπει να φροντίσουν οι Ομοσπονδίες. Προφανώς θα δώσουμε λύση και στο θέμα αυτό, τονίζουμε όμως ότι (όπως θα έπρεπε να γνωρίζει η ΕΟΕ) κάθε οργανωμένη σωστά ομοσπονδία παραγγέλνει το υλικό της κάθε αγωνιστικής περιόδου τουλάχιστον ένα χρόνο πριν στην εταιρεία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται.

Εκφράζουμε και πάλι την ικανοποίηση μας για την πρωθυπουργική παρέμβαση που έδωσε λύση στο πρόβλημα, συστήνουμε με απεριόριστα καλή διάθεση στην ΕΟΕ να είναι περισσότερο προσεκτική στις ανακοινώσεις της και ευχόμαστε στις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας καλή επιτυχία".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL