Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η Μπαρτσελόνα και ο Άγιαξ με τις εμφανίσεις τους στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για τον τελικό της διοργάνωσης στη Μαδρίτη. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αφού απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια (στις έδρες των αντιπάλων τους), όμως η δυναμική που έχουν τους καθιστά σούπερ φαβορί.

Η ομάδα του Βαλβέρδε πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Λίβερπουλ, παραδίδοντας μαθήματα τακτικής με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Βιδάλ και Μπουσκέτς. Οι "Άγγλοι" είχαν ευκαιρίες παίζοντας για ένα διάστημα εξαιρετικά, αλλά δεν είχαν τύχη... Ο Άγιαξ ήταν πολύ καλύτερος από την ελλιπή Τότεναμ.

Οι Ολλανδοί όμως με τη δημιουργικότητα που είχαν, αποκλείοντας στην πορεία τους μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου (Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους), αξίζουν μια θέση στον μεγάλο τελικό στο "Μετροπολιτάνο".

Στη Σούπερ Λιγκ πέφτει η αυλαία σήμερα (7 μ.μ.), με τον ΠΑΟΚ να θέλει να τελειώσει τον φετινό μαραθώνιο αήττητος (!) μέσα στα Γιάννενα. Οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη έχουν ελπίδες σωτηρίας, εφόσον βέβαια ηττηθεί ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο (ΕΡΤ) στο Περιστέρι.

Η ομάδα της Ηπείρου, "γυμνή" μεσοεπιθετικά, πληρώνει τα λάθη του ιδιοκτήτη της... Ο ΟΦΗ θα παλέψει στο Περιστέρι. Είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά παντού, όμως μάλλον δεν αποφεύγει τα μπαράζ...

Ο Αστέρας στην Τρίπολη έχει τις ικανότητες να νικήσει τον "αδιάφορο" Πανιώνιο (Nova) και να μείνει στην κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός με τις τελευταίες εμφανίσεις του πείθει ότι μπορεί του χρόνου να επανέλθει στην κορυφή. Ικανός να τελειώσει με νέα νίκη το πρωτάθλημα στη Λάρισα απέναντι στη μαχητική ΑΕΛ (Nova). Το τελευταίο δίμηνο η ΑΕΚ είναι ξανά ένα σύνολο με καλές συνεργασίες μεσοεπιθετικά, αλλά και αμυντική σοβαρότητα. Δύο οι ανοιχτοί στόχοι αυτή τη στιγμή. Πρώτα να επικρατήσει του υποβιβασμένου Λεβαδειακού (Nova) το βράδυ στη Βοιωτία (φαίνεται λογικό...), κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση στη Σούπερ Λιγκ. Το Κύπελο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο επόμενος στόχος. Ο Άρης, που πέτυχε αυτό που ήθελε (συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ), υποδέχεται την Ξάνθη (ΕΡΤ) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Νωρίς στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (4 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL