Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Απίστευτο το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ (4-3)! περίτεχνες ενέργειες, πολλά γκολ, πάθος και δύναμη για την πρόκριση, το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το VAR δικαιώνει όσους το πίστεψαν. Διορθώνει τα απίστευτα λάθη που ταλαιπωρούσαν το ποδόσφαιρο. Ευκαιρία να το καθιερώσουν όσες ευρωπαϊκές χώρες δν δείχνουν διάθεση να το χρησιμοποιήσουν, ίσως για άλλους σκοπούς...

"Τρένο" ο Άγιαξ, είχε δείξει τη δυναμική του -όπως είχαμε τονίσει- από το πρώτο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Σοβαρή και μετρημένη η Μπαρτσελόνα, ικανή να το σηκώσει, παρότι δεν έχει τους ποδοσφαιριστές προηγούμενων χρόνων. Ασταμάτητη και η Λίβερπουλ, με σοβαρό τεχνικό επιτελείο, δείχνει ικανή για όλα.

Στη Σούπερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, το αποτέλεσμα ψηφοφορίας για τον νέο πρόεδρο αφήνει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον στο ποδόσφαιρο...

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, νέο στέλεχος της Λίγκας, με ικανότητες, όπως έχει δείξει η πορεία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Πολιτεία, θα έχει τον χρόνο να σταματήσει τη φθίνουσα πορεία του πρωταθλήματος.

Στην ΕΠΟ "τρέχουν" για να προλάβουν να είναι έτοιμοι τη νέα αγωνιστική περίοδο για τη χρήση του VAR. Ήδη ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που έγινε για τη χρήση του νέου συστήματος από τους διαιτητές.

Στο πρωτάθλημα, μεγάλη γιορτή το βράδυ στην κατάμεστη Τούμπα (7 μ.μ.), όπου ο ΠΑΟΚ κόντρα στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό (Nova) στρέφεται και τυπικά δίκαια πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια υπομονής!

Τρία πράγματα έδωσαν στον ΠΑΟΚ τον τίτλο. Το πρώτο είναι η αμυντική σταθερότητα. Ο "δικέφαλος" δέχτηκε λίγα γκολ, έχοντας στο δυναμικό του το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος (Κρέσπο, Βαρέλα). Το δεύτερο είναι οι πολλές επιλογές του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του και το τρίτο ότι η ομάδα πήρε γκολ από αρκετούς ποδοσφαιριστές της!

Στη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τους Απόλλωνα και Λεβαδειακό, που ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχέδιά τους για τη Σούπερ Λιγκ 2, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μεγάλο παιχνίδι στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης (Nova). Όποιος χάσει... χάνεται.

Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΣ Γιάννενα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον "αδιάφορο" Πανιώνιο (Nova). Καίγεται για βαθμό, ή βαθμούς, η Λάρισα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (Nova). "Ανασαίνει" η Ξάνθη επικρατώντας του Απόλλωνα (ΕΡΤ) στα Πηγάδια. "Αδιάφορες" οι συναντήσεις Λαμίας - Ολυμπιακού (ΕΡΤ), Ατρόμητου - Παναθηναϊκού (ΕΡΤ) και Παναιτωλικού - Άρη.

(Όλοι οι αγώνες, με κοινή ώρα έναρξης στις 7 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL