Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
ΠΑΟΚ / ΠΑΟΚ: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βιεϊρίνια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΟΚ / ΠΑΟΚ: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βιεϊρίνια

Εκτός δράσης θα μείνει για πολλούς μήνες ο κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά στο β' ημίχρονο του αγώνα της Λάρισας και θα απουσιάσει από τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας του για τη Σούπερ Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και από τους πρώτους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ευρώπη και Ελλάδα. Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Αρχηγέ, είμαστε όλοι δίπλα σου".

Ο Βιεϊρίνια είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα το 2013, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ. Στη δεύτερη σεζόν του στη γερμανική ομάδα ο Πορτογάλος άσος είχε πάθει ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι (τώρα είναι στο δεξί) και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για 199 ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL