Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Το "τρένο" πέρασε και από την Ξάνθη!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Το "τρένο" πέρασε και από την Ξάνθη!

Ο Πορτογάλος Σέρζιο Ολιβέιρα πέτυχε με χτύπημα φάουλ το 0-1 στην Ξάνθη...

Μια θεωρητικά "ανιαρή" αγωνιστική εξελίχθηκε σ' ένα διήμερο "χορταστικό" από πλευράς τερμάτων και αγωνίας. Στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε ανατροπές, μάχες μέχρι τέλους και εξαιρετικά γκολ.

"Τρένο" ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ, μετράει ήδη αντίστροφα για την απονομή. Όπως πάντα σοβαρός, "πέρασε αέρα" από τα Πηγάδια επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθης. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα γκολ του πέτυχαν οι Ολιβέιρα και Ενρίκε, που ήρθαν τον Ιανουάριο στην Τούμπα. Η Ξάνθη, σε κάθετη πτώση, έφθασε τη δεκάτη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός, που δεν κυνηγάει πλέον τίποτα, κατάφερε να γυρίσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο, αλλά και με αμυντικά προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα. Η ομάδα του Κάναντι αντιμετώπισε χωρίς φόβο τον Ολυμπιακό και δίκαια προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο.

Καλό ποδόσφαιρο κι από την ΑΕΚ, που "σκόρπισε" 4-0 τον Παναιτωλικό, δείχνοντας έτοιμη για τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο. Μπορεί η μάχη του τίτλου να φαίνεται "τελειωμένη", όμως ο φορμαρισμένος Άρης έπιασε στην τέταρτη θέση τον Ατρόμητο και πάει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό "εισιτήριο" χωρίς να περιμένει τις εξελίξεις στο Κύπελλο. Η ομάδα του Παντελίδη νίκησε 3-1 με ανατροπή τον ΟΦΗ, που ήταν αξιόμαχος στο πρώτο μερος.

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε -παίζοντας με 10 παίκτες- του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και πήρε βαθμολογική... ανάσα. Νίκη σωτηρίας (2-1) και για τη Λάρισα επί του Αστέρα Τρίπολης. Ασταμάτητη η Λαμία, νίκησε 1-0 τον ισάξιό της Πανιώνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL