Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.2°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.8°C15.2°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 93%
ΑΚΡΑΤΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ / Περιύβριση νεκρού στο ΣΕΦ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΚΡΑΤΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ / Περιύβριση νεκρού στο ΣΕΦ

Σε πολύ κακό δρόμο βρίσκεται η οπαδική αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τους "ερυθρόλευκους" να φθάνουν "στον πάτο του βαρελιού", όταν σ' ένα ματς της Ευρωλίγκα την Παρασκευή το βράδυ ανέβαζαν δύο πανό με τα οποία... γιόρταζαν τον θάνατο ενός ανθρώπου στους δρόμους της Παιανίας τέτοιες μέρες πριν από δώδεκα χρόνια!

Μάλιστα, ένα από τα δύο κατάπτυστα πανό μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε την ώρα του αγώνα Ολυμπιακού - Ζαλγκίρις πίσω από τους πάγκους των ομάδων, προκειμένου να φαίνεται συνέχεια στην τηλεοπτική μετάδοση, αλλά μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από τη διοργανώτρια αρχή, την Ευρωλίγκα, που σε άλλες περιπτώσεις -λιγότερο σοβαρές- είχε δείξει "αντανακλαστικά", και πολύ περισσότερο από τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που έκανε "τα στραβά μάτια" και συνεχίζει την ένοχη σιωπή!

Αντίθετα, από το βράδυ της Παρασκευής η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κινηθεί νομικά για το θέμα, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία ένας από τους "ανεγκέφαλους" της περιύβρισης νεκρού (πρόκειται για 28χρονο), μετά από παρέμβαση της Εισαγγελίας. Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκόμενων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL