Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "αιωνίων"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "αιωνίων"

Το ντέρμπι των "αιωνίων" δεσπόζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο ΟΑΚΑ αύριο το βράδυ (7 μ.μ., ΕΡΤ) ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στον "αδιάφορο" Ολυμπιακό, κυνηγώντας την 5η προνομιούχο θέση, για να σβήσει την ποινή του από την Ευρώπη.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο έμψυχο υλικό και θωρακίζει την άμυνά του, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα βρει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Υπάρχει απογοήτευση στον Ολυμπιακό, αλλά ειδικά σ' αυτό το παιχνίδι παίζει σημαντικό ρόλο.

Σήμερα διεξάγονται οι συναντήσεις Αστέρα Τρίπολης - Λαμίας (5.15 μ.μ., NOVA), Παναιτωλικού - ΠΑΟΚ (7 μ.μ., ΕΡΤ), και ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ (7.30 μ.μ., NOVA). Φαβορί για τη νίκη ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να τον δυσκολέψει ο Παναιτωλικός, που κι αυτός έχει, πλέον, στόχο την πεντάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στις δύο άλλες αναμετρήσεις.

Αύριο στο υπόλοιπο πρόγραμμα παίζουν: ΟΦΗ - Λεβαδειακός ( 3 μ.μ., NOVA), Ατρόμητος - ΑΕΚ (4 μ.μ., ΕΡΤ), Πανιώνιος - Ξάνθη (7.30 μ.μ., NOVA). Μάχη επιβίωσης στο Ηράκλειο. Στο Περιστέρι κρίνεται εν πολλοίς η τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μόνο νίκη θέλει ο Πανιώνιος για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τη Δευτέρα (7 μ.μ., ΕΡΤ) ο Άρης υποδέχεται τον "ουραγό" Απόλλωνα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό, που έχουν δύσκολες αποστολές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL