Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης στηρίζουν Κώστα Αρβανίτη για την Ευρωβουλή

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Προτροπή στήριξης προς τον Κώστα Αρβανίτη, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων! Αυτή είναι η θέση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Βασίλη Μαστρακούλη.

Αναλυτικά, η επιστολή από τον οργανωτικό γραμματέα των παλαιμάχων των «κυανόλευκων», Κώστα Παπαγεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με ανακοίνωση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον άξιο δημοσιογράφο και Απολλωνιστή, ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ στη μάχη της εκλογής στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΑΚΟΥΛΗΣ προτρέπει όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας, ασχέτως πολιτικής τοποθετήσεως, να υποστηρίξουν με θέρμη την υποψηφιότητα του εξέχοντος Απολλωνιστή».

 

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και το Δ.Σ. του συλλόγου παλαιμάχων, συγκεκριμένα:

«Ο Σύλλογος παλαιμάχων Απόλλων Σμύρνης συγχαίρει τον φίλο και Απολλωνιστή δημοσιογράφο ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωεκλογές και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Είμαστε σίγουροι ότι με την υπομονή και την επιμονή και το ήθος που τον διακατέχει θα ανταπεξέλθει επάξια στην δύσκολη πολιτική μάχη που θα δώσει.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ».
 

 

Δείτε όλα τα σχόλια