Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε με το ζόρι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά τραυμάτισε το γόητρό του.

Ο Πανιώνιος το πάλεψε μέσα στην Τούμπα απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, αλλά ο διαιτητής Σκουλάς από τη Θεσσαλία του στέρησε τη δυνατότητα να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδαν μόνο αυτός και η βοηθός του!

Όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι πέναλτι σε χέρι δίνεται μόνο όταν αυτό χρησιμοποιείται για να ανακόψει την πορεία της μπάλας. Κάτι τέτοιο, όμως, στη φάση με τον παίκτη του Πανιωνίου Μανθάτη, στο τέλος της παράτασης του αγώνα, δεν συνέβη. Όμως, βλέποντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, εύκολα μπορούσες να καταλάβεις πού το πήγαινε ο συγκεκριμένος διαιτητής με τα σφυρίγματά του.

Αν, λοιπόν, ο Σκουλάς είναι τόσο τραγικός διαιτητής, μάλλον θα πρέπει να παίζει στα τοπικά του Νομού Θεσσαλίας και όχι να τον επιλέγει ο αρχιδιαιτητής Περέιρα για τόσο σημαντικά παιχνίδια. Φαίνεται, όμως, ότι εκεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κάποιοι με τις επιλογές τους για τη Σούπερ Λιγκ δεν σέβονται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών που δεν αμείβονται πλουσιοπάροχα, επιλέγοντας να κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο.

Απαράδεκτος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις κατά του Πανιωνίου, του οποίου την ιστορία βέβαια δεν είναι ικανός να γνωρίζει. Ξέρετε, ένας προπονητής που δουλεύει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μιας χώρας πρέπει να έχει γενικές γνώσεις και να είναι πολύ προσεκτικός με αυτά που λέει δημόσια. Κάτι που δεν κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός, που έχει πιαστεί στο παρελθόν και ανιστόρητος...

Ο Παναθηναϊκός εδώ και ενάμιση μήνα παραπαίει και τα μεγάλα παιχνίδια γι' αυτόν έρχονται αυτή την εποχή. Σήμερα το βράδυ το πρώτο με τον ΠΑΟΚ (7 μ.μ., ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολουθεί αυτό με την ΑΕΚ και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του Δώνη, αν συνεχίσουν με την ίδια εικόνα, δεν έχουν καμία τύχη και ίσως βαρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα στον σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. Έχει δώσει, όμως, και ένα παιχνίδι 120 λεπτών μεσοβδόμαδα...

Το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λάρισα (3 μ.μ., Nova), το απόγευμα γίνονται οι αγώνες Ατρόμητου - Πανιωνίου (4 μ.μ., ΕΡΤ) και Λεβαδειακού - Λαμίας (5.5.15 μ.μ, Nova), ενώ το βράδυ ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει τον Παναιτωλικό (7.30 μ.μ., Nova).

* Αύριο στη Ριζούπολη η αναμέτρηση Απόλλωνα - Ολυμπιακού (7 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL