Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Άρης χάλασε τη γιορτή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Άρης χάλασε τη γιορτή

Στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο ως μεγάλο φαβορί, έτοιμος για νέο τρίποντο. Ο Άρης όμως, παρότι είχε απουσίες, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να πετύχουν τον σκοπό τους (1-1).

Η ομάδα του Παντελίδη με άριστη τακτική (αυτά να βλέπει ο... Μαρτίνς) θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ. Ο Λουτσέσκου πιάστηκε απροετοίμαστος, ήρθε όμως η κλάση του Βιεϊρίνια να πετύχει ακόμη ένα εκπληκτικό γκολ στη μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο 39'. Οι φιλοξενούμενοι, με πολύ καλή μεσαία γραμμή (Ματίγια, Γκαρσία και Σιώπη) περίμεναν μια φάση ώστε να μη φύγουν ηττημένοι. Αυτή ήρθε στο 85' με κεφαλιά του Βέλεφ, που στην αρχή της φάσης φαίνεται να πατάει ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό. Ακόμη κι έτσι όμως, ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τη "στέψη"...

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ισάξιος της ΑΕΚ, που είχε στις τάξεις της έναν εξαιρετικό Μπογέ, που με δύο γκολ "καθάρισε" (2-1) το παιχνίδι. Ανακατατάξεις είχαμε στην επικίνδυνη ζώνη, όπου Πανιώνιος και Λαμία αφήνουν πίσω τους τις δύσκολες μέρες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε δίκαια 2-0 τον "απονευρωμένο" Παναθηναϊκό, που διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι που δεν του δόθηκε στην αρχή του ματς. Η Λαμία νίκησε 2-1 και τη Λάρισα με ανατροπή. Ο Λεβαδειακός "σόκαρε" (0-1) στις καθυστερήσεις τη Ξάνθη. Ο Ατρόμητος "έκλεψε" τον βαθμό (1-1) από τον Αστέρα, που συνεχίζει να πετάει βαθμούς στα τελευταία λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL