Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 / Στο Κίεβο για νίκη - πρόκριση ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 / Στο Κίεβο για νίκη - πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά το 4-1 επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται (10 μ.μ., COSMOTESPORT) στο Κίεβο για τη ρεβάνς του 2-2 με την Ντιναμό με στόχο της πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκολ για να προκριθεί, καθώς το 0-0 και το 1-1 δίνουν το "εισιτήριο" στην ουκρανική ομάδα.

"Θα γίνει ενα παιχνίδι που αξίζει μια τέτοια διοργάνωση. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μοιρασμένο. Παρότι παίζουμε εκτός, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο καλό ματς από εκείνο στο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Να παίξουμε όπως το πρώτο μέρος. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να περάσουμε" είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ακόμη δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό, αλλά και τον Καμαρά, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο πρώτο ματς. Στην αποστολή είναι οι εξής: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Αλεκσάντερ Χάτσκεβιτς δήλωσε: "Αν πάμε για την ισοπαλία, θα είναι λάθος για εμάς. Είμαστε δυνατοί τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά. Διαθέτουμε σκληρούς παίκτες, που μπορούν να ανταποκριθούν στη συνθήκη. Στο πρώτο ματς όλα κρίθηκαν στην ατομική ποιότητα. Έχει και ο Ολυμπιακός τέτοιους ποιοτικούς παίκτες".

* "Υψηλού κινδύνου" χαρακτηρίστηκε από την UEFA το σημερινό παιχνίδι στο «NSK Olimpiyskiy» και η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της έδωσε λεπτομερείς οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουν οι περίπου 500 "ερυθρόλευκοι" οπαδοί που έχουν ταξιδέψει στο Κίεβο. Μεταξύ άλλων, τους επισημαίνει να μη φέρουν μαζί τους... κομμουνιστικά σύμβολα, αλλά και ότι έχει σχέση με τη Ρωσία και τη Σπάρτακ Μόσχας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL