Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μάχη για τη δεύτερη θέση στο Νέο Φάληρο...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Μάχη για τη δεύτερη θέση στο Νέο Φάληρο...

Οι αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού είναι ορατές εδώ και πολύ καιρό. Οι "ερυθρόλευκοι" στα δύο πρόσφατα σημαντικότερα παιχνίδια της περιόδου, με ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου, προδόθηκαν από τον αμυντικό σχεδιασμό τους, ενώ είχαν δεχθεί και τρία γκολ στη Λαμία στο 3-3 για το Κύπελλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ευθύνες, όπως και οι παίκτες, όμως δείχνει στοιχεία προπονητή που δουλεύει και ψάχνει για λύσεις.

Αύριο το βράδυ (7.30 μ.μ., Nova) στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σ' ένα ματς κομβικό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ έχει ξεκινήσει έναν κύκλο στοχευμένης δουλειάς στην τακτική και θα επιδιώξει να πάει το ματς στο γκολ και να κριθεί υπέρ της ομάδας του. Πέρσι η ΑΕΚ με τον ίδιο προπονητή είχε νικήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ολυμπιακό 1-2 και τον είχε θέσει εκτός τροχιάς πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που ακολούθησαν...

Σήμερα την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγουν οι συναντήσεις Παναθηναϊκού - Αστέρα Τρίπολης (7 μ.μ., ΕΡΤ) και ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητου (7.30 μ.μ., Nova). "Ψάχνεται" ο Δώνης, αφού οι παίκτες του δείχνουν να έχουν χάσει τον ρυθμό του πρώτου γύρου. Σε δύσκολη θέση ο Αστέρας, που ψάχνει και πάλι βαθμούς σωτηρίας! "Όλα ανοιχτά" στο παιχνίδι της Ηπείρου.

Αύριο οι αγώνες ΑΕΛ - Ξάνθης (3 μ.μ., Nova), Λεβαδειακού - Παναιτωλικού (5.15 μ.μ., Nova), Άρη - Πανιωνίου (6 μ.μ., ΕΡΤ). Άνω - κάτω διοικητικά, ο Πανιώνιος έχει δύσκολη αποστολή στο "Κλ. Βικελίδης". Αμφίρροπες οι αναμετρήσεις σε Λάρισα και Λιβαδειά. Τη Δευτέρα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κερδίζει εύκολα ή δύσκολα τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (7 μ.μ., ΕΡΤ). ΟΦΗ και Λαμία διασταυρώνουν τα... ξίφη τους (7.30 μ.μ., Nova) στο Ηράκλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL