Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
ΝΒΑ - ΑLL STAR GAME / Τα χαράματα της Δευτέρας η γιορτή του Γιάννη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΝΒΑ - ΑLL STAR GAME / Τα χαράματα της Δευτέρας η γιορτή του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από τότε που βρίσκεται στις ΗΠΑ, παίρνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μέρος στο All Star Weekend του ΝΒΑ. Τα δύο πρώτα χρόνια ως πρωτοεμφανιζόμενος και διαγωνιζόμενος στα καρφώματα και από το 2017 στο All Star Game επιλεγμένος στους κορυφαίους από φιλαθλους και ειδικούς.

Το 2017 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ανατολής με 30 πόντους σε 23' συμμετοχής και πέρσι έγινε ο μικρότερος σε ηλικία μη Αμερικανός που ξεκίνησε στη βασική πεντάδα. Φέτος έκανε ένα ακόμη... άλμα και αναδείχθηκε αρχηγός της ομάδας της Ανατολής, που θα παραταχθεί χαράματα της Δευτέρας (3 π.μ., CosmoteSport) στο 68ο All Star Game της ιστορίας στο Σάρλοτ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει στην ομάδα του τους Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Πολ Τζορτζ Θάντερ) και Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς) από τους βασικούς και τους Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντ’ Άντζελο Ράσελ (Νετς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ).

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε τους Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κογουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς) από τους βασικούς και από τους αναπληρωματικούς τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς) και Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς).

Θα αγωνιστούν τιμής ένεκεν και ο Ντιρκ Νοβίτσκι (Ανατολή) και Ντουέιν Ουέιντ (Δύση), που θα αποσυρθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL