Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C18.2°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C14.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C16.6°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.7°C17.7°C
3 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.6°C14.6°C
2 BF 72%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 / Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου στο Νέο Φάληρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 / Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου στο Νέο Φάληρο

Tο πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός (7.55 μ.μ., COSMOTESPORT), που υποδέχεται την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στο Νέο Φάληρο. Οι "ερυθρόλευκοι" πρόερχονται από μια ήττα "μαχαιριά" στην Τούμπα και είναι άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν σήμερα το βράδυ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πως οι παίκτες του θα ξεπεράσουν την ήττα από τον ΠΑΟΚ, θα δείξουν εγωισμό και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων: "Είναι σημαντικό το ότι έχουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς μπροστά μας. Από τον Ιούνιο είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ και να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Κυριακή. Όπως είδαμε όλοι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να διορθώσουμε τα λάθη του περασμένου αγώνα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Σε ερώτηση για το αν το πρώτο ματς είναι καθοριστικό για την πρόκριση, απάντησε: "Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό. Ακόμη κι αν νικήσουμε, δεν θα μπορούμε να πούμε ότι προκριθήκαμε. Σίγουρα θα γίνει ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε το πλεονέκτημα, αλλά σίγουρα δεν κρίνεται κάτι σε έναν αγώνα".

"Ακτινογραφώντας" την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε: "Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της. Έχει παίξει επτά φιλικά το τελευταίο διάστημα και έτσι έχουμε εικόνα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς γι' αυτούς, αλλά είναι το πρώτο μετά από μια διακοπή. Είναι η ίδια ομάδα, με τον ίδιο προπονητή, με διεθνείς ποδοσφαιριστές και δύο προσθήκες. Η φιλοσοφία τους είναι αντίστοιχη με τη δική μας. Διαθέτει ποιότητα και καλούς παίκτες. Ξέρουμε ποιο είναι το αγωνιστικό στιλ της. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει την ταυτότητα της ομάδας και το πώς θα παρουσιαστεί".

Με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί και ο αρχηγός του Κώστας Φορτούνης, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα της Τούμπας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL