Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Πρόωρος τελικός στο ΟΑΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / Πρόωρος τελικός στο ΟΑΚΑ

Φάση από τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού 79-70

Διεξάγονται σήμερα οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, με το μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, να διεξάγεται στις 8 μ.μ. (ΕΡΤSports) στο "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ, με όλα τα εισιτήρια της αναμέτρησης να έχουν εξαντληθεί. Νωρίτερα στη Χαλκίδα (5 μ.μ., ΕΡΤSports) η Κύμη θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις τους στην Ευρωλίγκα οι δύο "αιώνιοι αντίπαλοι" θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να επικεντρωθούν σε μια εγχώρια διάκριση, καθώς όποιος από τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό νικήσει σήμερα θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον τελικό του Ηρακλείου. Οι "πράσινοι" έχουν νικήσει δύο φορές στη φετινή περίοδο τους "ερυθρόλευκους" στο ΟΑΚΑ, για την Μπάσκετ Λιγκ και για την Ευρωλίγκα, αλλά από τότε έχουν αλλάξει αρκετά...

Ο Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην περιφέρεια μετά τον τραυματισμό και του Λοτζέσκι, ενώ τις τελευταίες μέρες έγινε "αγώνας δρόμου" για να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Κιθ Λάνγκφορντ, που τραυματίσθηκε στις 21 Δεκεμβρίου.

Αντίστοιχα με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο Μπριάντε Γουέμπερ, που θα πάρει τη θέση του Άλεξ Τουπάν στους έξι ξένους που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί στην Ελλάδα η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ. Μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε γίνει επίσημα η αλλαγή, λόγω του ότι δεν ήταν 100% σίγουρη η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, που είχε πυρετό.

"Σημασία έχει ότι είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια" δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κύμη.

Από την πλευρά του ο κόουτς της Κύμης Ισίδωρος Κουτσός είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς και ιστορικής σημασίας τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον αθλητισμό όλης της Εύβοιας. Το κίνητρό μας για την νίκη είναι τεράστιο, καθώς σύσσωμη η ομάδα επιθυμεί την πρόκριση στον τελικό και την ίδια προσδοκία έχει και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας".

* Στις 5 μ.μ. στο ΣΕΦ η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Καρόλο Μπάσκετ για την Ευρωλίγκα της FIBA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL