Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.4°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.6°C
1 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.6°C22.8°C
5 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες μικρής έντασης
25 °C
24.1°C24.9°C
0 BF 36%
ΑΕΚ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ / Μανόλο Χιμένεθ αντί Μαρίνου Ουζουνίδη!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΕΚ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ / Μανόλο Χιμένεθ αντί Μαρίνου Ουζουνίδη!

"Αλλαγή φρουράς" στον πάγκο της ΑΕΚ...

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ υπέβαλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αυτή έγινε δεκτή και χωρίς χρονοτριβή στον πάγκο της "Ένωσης" επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ!

"Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον σύλλογο. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς τού ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο να αποχωρήσω" ήταν η γραπτή δήλωση του Έλληνα προπονητή χθες το πρωί. Το απόγευμα πήγε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Τους ευχαρίστησε και τους ζήτησε να παραμείνουν δυνατοί για να πετύχουν τους στόχους τους.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Μ. Ουζουνίδη για την προσφορά του και "βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο και όλα δείχνουν πως θα καθίσει στον πάγκο της "Ένωσης" στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο αύριο Πέμπτη. Η πρώτη θητεία του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν από τις 7 Οκτωβρίου του 2010 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου του 2011 και μαζί της κατέκτησε το Κύπελλο. Στη δεύτερη θητεία του, που διήρκεσε από τις 19 Ιανουαρίου του 2017 μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, οδήγησε την ομάδα του στη δεύτερη θέση και πέρσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το οικογενειακό πρόβλημα που είχε αναγκάσει τον 55χρονο προπονητή να αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έχει πλέον λυθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL