Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
ΕΠΟ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ / Δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΟ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ / Δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη θέση που δημοσιοποίησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και αυτή είναι η πρώτη φορά που ασκείται δίωξη χωρίς να πρόκειται για ανακοίνωση ΠΑΕ ή δήλωση αξιωματούχου ή παράγοντα.

Οι "ερυθρόλευκοι" με αφορμή το χέρι του Μάνταλου στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ είχαν εξαπολύσει επίθεση σε ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είχαν αφήσει αιχμές και για τον ρόλο των FIFA/UEFA είχαν "αφιερώσει" ένα υστερόγραφο στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη. Οι Πειραιώτες είχαν λόγο για "κατήφορο δίχως τελειωμό του ελληνικού ποδοσφαίρου", τονίζοντας πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου"να σταματήσει αυτή η παρωδία".

Πλέον, με τη συγκεκριμένη δίωξη ανοίγει νέος "δρόμος" στην αντιμετώπιση δημοσίων τοποθετήσεων ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για "ανεπίσημη" ανακοίνωσή της, που όμως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των site τo πρωί της περασμένης Κυριακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL