Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΜΒΟΛΙΜΗ) / Ο Σβιντέρφσκι "λύτρωσε" τον ΠΑΟΚ (2-1)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΜΒΟΛΙΜΗ) / Ο Σβιντέρφσκι "λύτρωσε" τον ΠΑΟΚ (2-1)

Ο Σβιντέρβσκι σκοράρει στο 87' και δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ...

Πολύ κοντά στην πρώτη απώλεια βαθμών στην Τούμπα βρέθηκε στην εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ, αλλά τον "λύτρωσε" ο νεοαποκτηθείς Πολωνός Κάρολ Σβιντέρφσκι τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Ο "δικέφαλος του Βορρά" προηγήθηκε στο 38' με χτύπημα πέναλτι του Πέλκα (ανατροπή του Άκπομ από τον Ευαγγέλου) και ο ΠΑΣ ισοφάρισε 1-1 με τον επίσης νεοαποκτηθέντα -από τον Ολυμπιακό- Μάνο, που πλάσαρε ιδανικά τον Πασχαλάκη σε ασίστ του Μπουκουβέλα.

Στο 57' ο Άκπομ κέρδισε και νέο πέναλτι, αυτήν τη φορά από τον Λίλα, αλλά το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο Βελλίδης. Το "χρυσό" γκολ για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 87'. Ο σέντρα του Ελ Καντουρί ο Μάτος έπιασε κεφαλιά, ο Βελλίδης έχασε την μπάλα και ο Σβιντέρφσκι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Ολυμπιακός - ΑΕΛ 4-0

Ο Ολυμπιακός, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη νίκησε πιο εύκολα με 4-0 τη Λάρισα και έτσι η διαφορά των δύο πρώτων στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε στους 8 βαθμούς.

Το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό πέτυχε στο 8' ο Μασούρας, που αξιοποίησε τη μεταβίβαση του Νάτχο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας (1-0). Στο 15' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι (τράβηγμα του Μιράντα από τον Γιακιμόφσκι) και ο Φορτούνης με "δοκάρι και μέσα" πέτυχε το 2-0. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε και το 3-0 στο 44' με πλασέ μετά από γύρισμα του Γκερέρο.

Στο 55' ο Ολυμπιακός είχε σουτ του Μασούρα στο δοκάρι και στο 75' πέτυχε το 4-0, πάλι με τον Φορτούνη, που μετά από κάθετη πάσα του Ανδρούτσου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κρίστινσον για να πλασάρει στην κενή εστία.

ΑΕΚ - Λεβαδειακός 1-0

Παίζοντας ικανοποιητικά μόνο στο α' ημίχρονο η ΑΕΚ νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό, που δεν απείλησε. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 24' ο εξαιρετικός και χθες Πόνσε με δυνατή κεφαλιά σε σέντρα του Γκάλο.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019 πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που με ηρωική προσπάθεια επικράτησε 0-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πήρε προβάδισμα για πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 10 παίκτες περισσότερο από μισή ώρα εξ αιτίας αποβολής του Κάτσε (δεύτερη κίτρινα κάρτα) στο 59'.

Το γκολ του Παναθηναϊκού προήλθε από πολύ καλή συνεργασία των Χατζηγιοβάνη - Μακέντα και προβολή του Μπουζούκη από το ύψος της μικρής περιοχής στο 32'.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Μετά από δύο και πλέον μήνες (είχε να νικήσει από τις 26 Νοεμβρίου) ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 36' ο Ντουρμισάι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από μεταβίβαση του Κόρμπος.

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 2-1

H Λαμία νίκησε 2-1 και τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάνοντας την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής ο Μπαράλες που σκόραρε στο 12' και στο 24' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόλιο. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ισοφάρισε 1-1 στο 19' με τεχνικό σουτ του Ελ Χελβέ.

* Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες: 5.15 μ.μ. ΟΦΗ - Ατρόμητος (Nova), 7 μ.μ. Ξάνθη - Άρης (ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL