Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΗΛΟΥ / Υπόθεση Τζήλου: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΗΛΟΥ / Υπόθεση Τζήλου: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες!

Ενώπιον της δικαιοσύνης δύο από τους δράστες της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο...

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης εναντίον του διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου Θανάση Τζήλου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη της Λάρισας. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων που προέκυψαν κατέστη δυνατή η εξακρίβωση της συμμετοχής και η ταυτοποίηση των στοιχείων δύο εκ των δραστών.

Πρόκειται για Έλληνες, εις βάρος των οποίων και ενός ακόμα άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δραστών είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού! Επίσης, σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com στην υπόθεση εμπλέκονται και δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει ανεπανάληπτο διασυρμό για το σώμα! Η σχετική δικογραφία βρίσκεται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι πρωινές ώρες της 19ης Δεκεμβρίου, τη στιγμή που ο 36χρονος διαιτητής επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο εξωτερικά της οικίας του, δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έσπασαν το τζάμι του οχήματος, τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές, αλλά και με σφυρί που κατείχε ένας εκ των δραστών, και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL