Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ / Στον δρόμο για το "Τόκιο 2020"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ / Στον δρόμο για το "Τόκιο 2020"

Μεγάλος στόχος του Χρήστου Βολικάκη ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες...

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον Χρήστο Βολικάκη. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής συμμετείχε στο αγώνισμα του σκρατς, καταφέρνοντας να τερματίσει πρώτος ανάμεσα σε έξι ποδηλάτες, σε έναν αγώνα 60 γύρων, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Βολικάκης έκανε τρομερό τελευταίο 100άρι και τερμάτισε μπροστά από τους υπόλοιπους. Την επομένη άγγιξε το μετάλλιο στο όμνιουμ, όπου κατετάγη 4ος στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ο ίδιος ο Χρήστος Βολικάκης σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο αναφέρει:

"Ήρθε το χρυσό μετάλλιο στη Νέα Ζηλανδία είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, πάνω από όλα η ελληνική σημαία ψηλά, αυτό είναι προτεραιότητα για μένα, όταν βλέπεις την Ελληνική σημαία ψηλά και ακούς τον εθνικό ύμνο οι κόποι μιας ζωής δικαιώνονται!!!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2019 φέτος αγωνιστικά 2018 / 2019 ήταν με πολύ επιτυχημένη χρονιά με πολλές σπουδαίες διακρίσεις και αρκετά μετάλλια!!! Αυτή τη στιγμή διεκδικώ τον τίτλο κυπελλούχος κόσμου εδώ στο #Hongkong στο έκτο και τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο μακάρι να τα καταφέρω!!!!!

Όλα αυτά με έχουν ανεβάσει στην πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη UCI WORLD RANKINGS σε δύο διαφορετικά αγωνίσματα #scratch & #PointRace και στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του #Omnium κάτι που μετρημένοι στα δάχτυλα το έχουν πετύχει σε όλο τον κόσμο.

Πολύ κοντά είμαστε και στην εξασφάλιση της Ολυμπιακής πρόκρισης, που είναι και ο μεγάλος μου στόχος είναι το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από το βιογραφικό μου και θα παλέψω σκληρά γι’ αυτό, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

#RoadtoTokyo2020 λοιπόν!!!!

Σίγουρα το άθλημα μας δεν είναι τόσο γνωστό στη Ελλάδα παρ' όλο που στο εξωτερικό είναι σε πολλές χώρες νούμερο 1, σίγουρα οι επιτυχίες και οι διακρίσεις μας δεν προβάλλονται όπως πιστεύω θα έπρεπε, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθήσω να αλλάξω αυτή την κατάσταση...

Ένα άθλημα πολύ σκληρό, πολύ ακριβό, πολύ επίπονο... Οι Έλληνες ποδηλάτες όμως δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε βρει πάρα πολλά εμπόδια όλα αυτά τα χρόνια αλλά είμαστε εδώ και το υπηρετούμε!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη σας, μου δίνουν δύναμη για τη συνέχεια όλης αυτής της προσπάθειας!!!!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL