Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ξάνθης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, συνεχίζοντας τις νίκες από ημίχρονο, που τείνει να... καθιερώσει, και του έλειψαν σε αρκετά παιχνίδια του πρώτου γύρου, χάνοντας σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και είδε τον Νάτκο δίπλα στον Γκιλιέρμε να κάνουν τη διαφορά. Για άλλη μια φορά πολύ καλός και ο Μασούρας. Οι "ερυθρόλευκοι" με εκτελεστή τον Ποντένσε πέτυχαν τρία γκολ σε μία ώρα (!), πράγμα που σπάνια κάνουν στο πρωτάθλημα.

Στους αγώνες της 18ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η συνάντηση Αστέρα - Ολυμπιακού, που γίνεται το βράδυ (7.30 μ.μ., Nova) στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι, που έχουν θέματα εσωτερικά, κατάφεραν να αποκλείσουν τη Λάρισα στο Κύπελλο, έχοντας όμως την τύχη με το μέρος τους. Ο Ολυμπιακός μόνο με νίκη θα παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, κάτι που γνωρίζουν όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο. Στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ μετράνε τρία παιχνίδια χωρίς τον Πρίγιοβιτς, έχοντας πετύχει συνολικά έντεκα γκολ (!) και δείχνοντας ότι βρίσκουν εύκολα δίχτυα χωρίς τον σούπερ σκόρερ τους. Στον "δικέφαλο" η ποιότητα των παικτών του είναι τέτοια που του επιτρέπει να φτάνει σε θέση βολής από διάφορες θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση της ομάδας του Λουτσέσκου, που δύσκολα πλέον θα σκοντάψει. Το απόγευμα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναμένεται, έστω και δύσκολα, να επικρατήσει του μαχητικού ΟΦΗ (5.15, Nova).

Με προβλήματα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το 2019. Η έλλειψη αξιόπιστων λύσεων δυσκολεύει τη δουλειά του Γιώργου Δώνη. Η κούραση και η απειρία, το μείον των ποδοσφαιριστών του, που πάντα όμως προσπαθούν για το καλύτερο! Η Λάρισα αντίπαλος των "πράσινων" το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο (7.00 μ.μ., ΕΡΤ), με το μυαλό της στην άμυνα και ό,τι προκύψει...

Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα, που έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή (Χάβος), είναι ικανή να νικήσει και τον Ατρόμητο (4.00 μ.μ., ΕΡΤ). Οι "Περιστεριώτες" έχουν αρχίσει να χάνουν έδαφος. Τελευταία ευκαιρία σωτηρίας για τον Λεβαδειακό, που το μεσημέρι υποδέχεται τον ικανό για όλα Άρη (3.00 μ.μ., Nova). Μόνο με νίκη θα μπορούν να ελπίζουν οι γηπεδούχοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL