Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C21.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C23.0°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.9°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C23.0°C
0 BF 52%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Τελικά ώρες - ώρες όλα γίνονται υπερβολικά. Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ξαναρχίζει από την 16η αγωνιστική. Όπως ήθελαν να συμβαίνει οι περισσότερες ομάδες, ορίστηκαν αμέσως από τον συνεταιρισμό οι ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων μέχρι και την 20ή ημέρα του πρωταθλήματος!

Τόσο ξεκάθαρα έγιναν τα πράγματα και θυμήθηκαν όλοι ότι υπάρχει ποδόσφαιρο! Γιατί ενώ η μπάλα στην Ευρώπη κυλούσε κανονικά, εδώ την είχαμε βάλει στον... πάγο, παρακολουθώντας τα δρώμενα άλλων χωρών που δεν σταματάνε για γιορτές και... χορούς. Βλέπετε, πέρα από την απόφαση των διαιτητών για αποχή, υπάρχει και η ολότελα συζητήσιμη ως προς τη διάρκειά της διακοπή του πρωταθλήματος, που βγάζει τους πάντες είτε λέγοντας ομάδες είτε ποδοσφαιριστές, από τον ρυθμό τους.

Αναμένεται, λοιπόν, η εικόνα των ομάδων να απέχει σε σύγκριση με όσα αντικρίζαμε πριν από τις γιορτές... Κάτι που φάνηκε και πριν από λίγες ημέρες στους αγώνες Κυπέλου, όπου η εικόνα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ ήταν κακή. Να σημειώσουμε επίσης πως εκτός της απραξίας, στα ρόστερ των συλλόγων εντάχθηκαν νέα πρόσωπα, που θέλουν κάποιο χρόνο προσαρμογής στο Πρωτάθλημα...

Όσον αφορά τη διαιτησία, το ζητούμενο είναι να δούμε καλές σφυρίχτρες, να μην αναζητάμε τη λύση στην Ευρώπη και να μην κάνουν οι ρέφερι το άσπρο μαύρο, αδυνατώντας να αποφασίσουν σε ορισμένες φάσεις, όπου δεν χρειάζεται καν η δεύτερη ματιά για να δουν το σωστό.

Το εντυπωσιακό 13 νίκες - μια ισοπαλία του ΠΑΟΚ στα 14 πρώτα παιχνίδια, αν επαναληφθεί, θα μιλάμε για ένα αήττητο πρωτάθλημα. Με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του, εφικτό είναι να ανεβάσει την απόδοσή του στον β' γύρο του πρωταθλήματος. Όμως ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα παραμείνει η ίδια ρεαλιστική ομάδα που θα παίζει για το αποτέλεσμα. Άλλωστε μόνο ο τίτλος τον ενδιαφέρει και γι' αυτό πέταξε... λευκή πετσέτα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται σήμερα το βράδυ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κόντρα στον δυνατό Αστέρα (7.30 μ.μ., Nova), που με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του πετάει από νίκη σε νίκη! Το απόγευμα ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα κερδίζει τον Λεβαδειακό (5.15 μ.μ., Nova) στη Βοιωτία, αμφίρροπο το παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ξάνθης (7 μ.μ., ΕΡΤ) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αύριο πολύ δύσκολη η αποστολή της ΑΕΚ στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ (7.30 μ.μ., Nova), τον πρώτο λόγο ο Άρης στο "Βικελίδης" απέναντι στη Λαμία (7 μ.μ., ΕΡΤ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL