Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / Στην "ελίτ" του κόσμου σε φυσική κατάσταση!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / Στην "ελίτ" του κόσμου σε φυσική κατάσταση!

"Φαβορί" για την κατάκτηση του τίτλου του MVP για το 2019 χρήζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η μεγάλη ισπανική αθλητική εφημερίδα "As"...

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωρίζει την αποθέωση για τις επιδόσεις του όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη. Η ισπανική αθλητική εφημερίδα "As" σε χθεσινό δημοσίευμα κατατάσσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τρίτη θέση της λίστας των αθλητών με την καλύτερη φυσική κατάσταση στον κόσμο!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σακόν Μπάρκλεϊ των Τζάιαντς της Νέας Υόρκης του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) και στη δεύτερη ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και ο νέος κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο δέκαθλο, Γάλλος Κέβιν Μαγιέρ.

"Τον αποκαλούν 'Ελληνικό Τέρας' για κάποιο λόγο. Το σώμα και το παιχνίδι του έχουν εξελιχθεί από τότε που έφτασε στο ΝΒΑ το 2013. Γρήγορος, δυνατός και με ένα βήμα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την προπόνηση που του επιτρέπει να κάνει άλμα από τη γραμμή των τριών πόντων. Είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP για το 2019" αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα για τον 24χρονο Έλληνα σούπερ σταρ, που έχει πάρει 22 κιλά μυικού όγκου από τότε που πήγε στο NBA, ενώ έχει ψηλώσει και 6 πόντους.

"Αντετοκούνμπο σε στιλ ΛεΜπρον: οι Μπακς πιστεύουν στον τίτλο που λείπει από τα χρόνια του Τζαμπάρ" γράφει η ιταλική πολιτική εφημερίδα "La Stampa", με αφορμή τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Έλληνα άσου στην προχθεσινή νίκη της ομάδας του Μιλγουόκι επί των Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 116-109, που διατήρησε τους Μπακς στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, με τις λιγότερες ήττες σε όλο το ΝΒΑ. Ο Αντετοκούμπο πέτυχε ένα ακόμη "double double", με 27 πόντους (8/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 11/14 βολές) και ρεκόρ καριέρας με 21 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36' συμμετοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL