Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΑΟΚ / "Βόμβα" με αποχώρηση Πρίγιοβιτς!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΠΑΟΚ / "Βόμβα" με αποχώρηση Πρίγιοβιτς!

Μια "μυθική" πρόταση στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βάζει "βόμβα" στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και αλλάζει τους συσχετισμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Τη... βόμβα ενεργοποίησε η Αλ Ιτιχάντ, ομάδα που εδρεύει στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, που βγάζει ένα τεράστιο ποσό από τα ταμεία της, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ, κάνοντας παράλληλα ζάμπλουτο τον χαρισματικό 28χρονο επιθετικό.

Οι Άραβες προσφέρουν στον Πρίγιοβιτς "συμβόλαιο ζωής", που φθάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ για 4,5 χρόνια. Με τα πριμ το ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 30 εκατομμύρια! Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ δελέασε τον Πρίγιοβιτς, που δεν εμφανίστηκε στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου, μετά από άδεια που αποφάσισαν να του χορηγήσουν οι επιτελείς του "Δικεφάλου του Βορρά", και βέβαια έμεινε εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο Σέρβος επιθετικός τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Ντουμπάι και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ, όμως δεν πρέπει να θεωρείται "τελειωμένη" ακόμη η μετεγγραφή. Η άδεια που είχε εξασφαλίσει ο Πρίγιοβιτς τελείωσε και ο Σέρβος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντηθεί -ίσως και σήμερα- με τον Ιβάν Σαββίδη, για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Επιπλέον υπάρχει το θέμα της καταβολής της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ, καθώς οι Άραβες προτείνουν να δοθεί σε τέσσερις δόσεις, ο ΠΑΟΚ διαφωνεί και ενδεχομένως να προσφύγει στη FIFA για να δοθεί λύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL