Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Του Τάσου Βακαλόπουλου

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν έκρυψε τις προθέσεις του να αυξήσει τις ομάδες του παγκοσμίου κυπέλλου σε 48 πριν το 2026 μιλώντας σε αθλητικό συμπόσιο στο Ντουμπάι. Το Μουντιάλ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Κατάρ με 32 ομάδες το 2022 και η προσπάθειά του είναι με την αύξηση τη συγκεκριμένη χρονιά να κάνει τον κόσμο πιο χαρούμενο! Εκεί λοιπόν που λέγαμε ότι με τη χρησιμοποίηση του VAR το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλάζει σελίδα (ποιος έχει ξεχάσει τι έγινε στην Κορέα;) έρχεται η FIFA να μπλέξει πάλι την κατάσταση με 48 ομάδες! Γιατί δεν τις κάνουν 64, να γίνουν πιο ευτυχισμένοι οι φίλαθλοι του πλανήτη; Ευτυχώς, η UEFA δεν ακολουθεί -ακόμη- τέτοιες τακτικές σώζοντας προς το παρόν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, του οποίου η προκριματική φάση ξεκινάει την Άνοιξη.

Αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι με εντολή του Γραμμένου εξοφλήθηκαν οι διαιτητές της Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα ότι τους χρώσταγαν χρήματα από την περσινιή περίοδο δεν ήταν και το καλύτερο. Μήπως όμως πρέπει να σκεφτούν πρώτα η ΚΕΔ και ύστερα η ΕΠΟ τι θα κάνουν με τις διαιτησίες που προκαλούν τον κόσμο και τη φετινή περίοδο... Δεν βλέπουμε καμία φιλότιμη προσπάθεια κι αυτό ενοχλεί τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζουν ποδόσφαιρο...

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί γρήγορα στην μετεγγραφική περίοδο που επίσημα άνοιξε πριν λίγες ημέρες, καθώς κάλυψε τη βασική του ανάγκη με τον Αργεντίνο Φράνκο Σολδάνο. Προπονήσεις στον Ρέντη έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου και βέβαια δεν θα είναι ο μοναδικός εξτρέμ που θα αποκτηθεί...

Στον Παναθηναϊκό πληρώθηκαν όλοι (!) και στον σύλλογο επικρατεί αισιοδοξία για ένα ακόμα καλύτερο δεύτερο μισό της σεζόν… Στις μετεγγραφές για τους "πράσινους" ισχύουν περιορισμοί και είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν με το υπάρχον έμψυχο υλικό.

Το να στραβώσει - αγωνιστικά- μια χρονιά για την ΑΕΚ είναι διαχρονικά το σύνηθες... Το θέμα όμως είναι πώς διαχειρίζεται μια ΠΑΕ τις καταστάσεις. Το ρόστερ της αυτή την περίοδο θεωρείται μικρό και η προσθήκη του Κοστίτσιτς, ποδοσφαιριστή με συμμετοχή στο Τσάμπιον Λιγκ και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θεωρείται σίγουρα ποιοτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL