Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ντέιβιντ Μπλατ: "Ψηλά το κεφάλι!"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ντέιβιντ Μπλατ: "Ψηλά το κεφάλι!"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν απελπιστικά μόνος την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη...

Ο Ολυμπιακός έκανε μια ήττα "εκτός προγράμματος" στην Κωνσταντινούπολη από τη Νταρουσαφακά και ο προπονητής της Ντέιβιντ Μπλατ δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση της ομάδας του.

"Συγχαρητήρια στην Νταρουσαφακά. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, όμως κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και τα σαράντα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε" είπε ο Ισραηλοαμερικανός κόουτς και συνέχισε, όσον αφορά στις αιτίες της απρόσμενης ήττας:

"Η άμυνά μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, που η Νταρουσαφακά μετέτρεψε σε εύκολους πόντους. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά και στο τέλος δεν μπορέσαμε να νικήσουμε γι' αυτούς τους λόγους".

Ο μοναδικός "διασωθείς" από το αγωνιστικό "ναυάγιο" του Ολυμπιακού ήταν ο Λετονός γκαρντ Γιάνις Στρέλνιεκς, που δήλωσε: "Δεν με νοιάζει τι γράφει η στατιστική. Η Νταρουσαφακά έπαιξε πιο σκληρά από εμάς. Είχαν μόλις μία νίκη, αλλά τελευταία έπαιζαν πιο καλά. Έπαιξαν καλύτερα. Είμαστε μια σκληρή ομάδα, αλλά δεν το δείξαμε. Τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι που ήθελαν. Στην άμυνα, στο πέντε εναντίον πέντε, κάναμε καλή δουλειά, αλλά τους αφήσαμε να τρέξουν, όπως ήθελαν. Στο τέλος πήραμε μερικές λανθασμένες αποφάσεις και ήμασταν βιαστικοί. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι για να μάθουμε από αυτό, να μείνουμε προσγειωμένοι και τα πόδια μας να παραμείνουν στο έδαφος".

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, με συγκομιδή 9 νίκες και 6 ήττες, έκανε αρνητικό ρεκόρ στις διοργανώσεις που η κανονική περίοδος διεξάγεται με 16 ομάδες.

* Για το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ διεξάγονται το σαββατοκύριακο οι αγώνες:

Σήμερα 3.45 μ.μ. Χολαργός - Λαύριο, Περιστέρι - Κολοσσός, Ρέθυμνο - Ήφαιστος Λήμνου, 6.00 μ.μ. Κύμη - Άρης, 7.00 μ.μ. ΑΕΚ - Πανιώνιος

Αύριο Κυριακή 5.00 μ.μ. ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, 7.00 μ.μ. Προμηθέας - Παναθηναϊκός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL