Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΝΒΑ / Γιάννης... λαμπρός τους οδηγεί!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΝΒΑ / Γιάννης... λαμπρός τους οδηγεί!

Ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του MVP στο ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία, σχεδόν σε κάθε αγωνιστική.

Ο Έλληνας άσος ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς οδήγησε τα «ελάφια» σε άνετη νίκη επί των Νικς της Νέας Υόρκης με 112-96, τη δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες. Ο "Giannis" άγγιξε το "triple double", καθώς τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ εξαιρετικός για τους Μπακς ήταν και ο Μίντελντον με 25 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν μια στιγμή έντασης ανάμεσα στον Αντετοκούνμπο και τον Ενές Καντέρ, όταν ο Τούρκος επιχείρησε να τον «κόψει», ο Έλληνας ζήτησε φάουλ και ακολούθησε έντονη "αψιμαχία" ανάμεσα στους δύο παίκτες, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Καντέρ, όταν οι διαιτητές είδαν το ριπλέι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για το επεισόδιο: "Εγώ όφειλα να βοηθήσω την ομάδα μου. Είχαμε 8-9 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να νικήσουμε. Απλώς δεν μου αρέσει όταν συμβαίνουν βρόμικες φάσεις, που μπορεί να ρισκάρουν τη δική μου σωματική ακεραιότητα ή των συμπαικτών μου. Ήξερα ότι αν αποβαλλόμουν ή δεχόμουν τεχνική ποινή, θα έβαζα σε κίνδυνο την ομάδα μου. Έχω ωριμάσει ως παίκτης και ως άνθρωπος και έχω αποκτήσει υπομονή. Κάθε φορά που πηγαίνω προς το καλάθι με χτυπάνε οι αντίπαλοι, οπότε οφείλω απλώς να μένω ψύχραιμος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL